NİĞDE / MERKEZ - Aşlama Mukadder-Murat Bayatlı İlkokulu

Nis

Sınıf öğretmenimiz Merve FİLİKCİ'nin nisan ayı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapmış olduğu çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Aşlama Mukadder Murat Bayatlı ilkokulu Sınıf Öğretmenimiz Asiye YETKİN'in öğrencilerimizle birlikte düzenlediği Orman Haftası etkinliklerinden dolayı okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.

May

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ TRAFİK HAFTASINDA KENDİ EMEKLERİ İLE YAPTIKLARI ARABALARLA TRAFİK LEVHALARINI VE KURALLARINI ÖĞRENDİLER. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZ SEVGİ EZGÜ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Ekm

Ana sınıfı öğrencilerimiz ile yapılan "Turşu Kuruyoruz" etkinliğinde emeği geçen öğretmenimiz, velilerimiz ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Okul Kütüphanemiz İçeriğini Zenginleştiriyor.

2022 Yılı Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı

Mrt

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE İLKOKUL VE ORTAOKUL KIYAFETLERİ AYNI TİP OLACAK OLUP EN 4 YIL SÜRE İLE GEÇERLİ OLACAKTIR.

Mrt

Okul Müdürü Eyyüp TEKELİ yangın tatbikatında öğrencileri bilgilendirdi.